CENTRAL CLOSE

Recent completed project in Hadleigh, the existing footprint had been altered and adapted over time which did not make best use of the space, with numerous corridors and inner rooms preventing rooms from having natural light and ventilation.

BGA obtained planning and building regulation approval for the redesigned layout along with providing a new central entrance which in turn has provided natural light throughout the property.

Hadleigh

Private Dwelling

Extension & Internal Remodelling

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom